İletişim Fakültesi Öğrencileri Brand Week İstanbul 2017'de.

İletişim Fakültesi Öğrencileri MediaCat tarafından gerçekleştirilen ve iletişim alanındaki en değerli etkinliklerden biri olan Brand Week İstanbul'a katıldı.

BrandWeek; içerisinde iş dünyasının yerli ve yabancı isimlerini barındıran interaktif bir organizasyon. Bu kapsamda seminerler ve workshoplar düzenleniyor,aynı zamanda ünlü markaların reklam çalışmaları yer alıyor. Bu yıl beşincisi düzenlenen BrandWeek'e, bu sene Zorlu Performans Sanatları Merkezi ev sahipliği yapıyor.

Brand Week İstanbul'da İkinci Gün: Legends of Marketing

Legends of Marketing oturumlarının açılışını Nielsen İnovasyon Bölümü Partneri & Direktörü Marek Rudek yaptı. Rudek, İnovasyonun Altın Formülü isimli seminerinde başarılı üreticilerin ambalaj tasarımlarından ürün fiyatlandırmalarına kadar birçok konuya değindi.

Legends of Marketing kapsamında Iron Maiden’ın solistliğinin yanında hem pilot hem de girişimci olan Bruce Dickinson; gıda ve beslenme sektörünün geleceğine dair araştırma ve değerlendirmelerde bulunan besin fütüroloğu Dr. Morgaine Gaye; pazarlama dünyasının duayen ismi Prof. Dr. Russell Belk ve Google'nin video çözümleri direktörü Djana Najdi sahne aldı.

Oturumun ikinci bölümünde Youtube teması hakimdi. Ünlü Youtuber'lerdan Danla Bilic ve Orkun Işıtmak, katılımcılılarla özel bir sahnede buluştu. İkilinin sahne aldığı dakikalardaki kalabalık dikkat çekti.

Moda ve yaşam tarzı vloggerı Duygu Özaslan,Global Pazarlama Direktörü Gülhan Eğilmez ve Muse İstanbul CEO'su Serdar Ekrem Şirin de,Youtube sahnesinde merak edilenleri yanıtladı. İnteraktif geçen etkinlikte sosyal medya kullanımının artması da bir diğer dikkat çeken unsur oldu.

İlk günki oturumda kapanışı gazeteci ve köşeyazarı Ayşe Arman yaptı. Arman, kendi yaptığı iyilik kolyelerinden ve sosyal medyanın bu konudaki etkisinden bahsetti. "Sade Türk kahvesi ile kolye yapması daha bir keyifli oluyor" diyerek işinden aldığı keyifi dile getirdi. Konuşmasının sonunda Vorwerk kadınlarını sahneye davet ederek ödüllerini verdi.

Brand Week İstanbul'da İkinci Gün: Legends of Creativity

Brand Week'in ikinci gününde gerçekleştirilen oturumların teması Legends of Creativity idi. Tom Goodwin, Ramesh Srinivason,Mehmet Sezgin,Daniel Granatta ve Benoit Vancaouwenberghe gibi önemli isimler ilk seansta sahne aldı.

Günün ikinci yarısında Youtube sahnesi daha hareketliydi. Oben Budak, Merve Özbey, Candaş Tolga, Can Yılmaz, Zafer Alagöz, Halil Söyletmez ve Berkcan Güven gibi tanıdık yüzler katılımcılarla buluştu.
Oturumun kapanışını Art of Colloboration etkinliği ile Cem Yılmaz ve Çelik yaptı.