İletişim Seminerleri 13 Aralık Tarihinde Başladı: "YouTube Hakkında Merak Ettikleriniz"

İletişim Seminerleri başladı... 13 Aralık 2016 Salı günü, Fakültemizin Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 2010 yılı mezunu Buğra Akpınar konuğumuz oldu. Seminerde, amatör girişim ruhu nasıl profesyonelleştirilir, girişimcilik çabalarında egomuzu yönetmek gibi konularda tavsiyelerin yanı sıra yaklaşık 4 ayda 80.000 abone ve 4 milyon görüntülemeye ulaşan YouTube kanalı üzerinden YouTube hakkında merak ettikleriniz, YouTuber olmak, sosyal medya yönetimi ve bunlarla bağlantılı sponsorluk, yayıncılık çalışmaları hakkında bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Ayrıca, otomobil videolarının çekim ve kurgu aşamalarına ilgi duyanlar için örneklerle dinamik kurgu ve çekim tekniklerinden de bahsetti.

İLETİŞİM SEMİNERLERİ: "YouTube Hakkında Merak Ettikleriniz"

Konuk: BUĞRA AKPINAR

Tarih: 13 Aralık 2016 SALI